Openingstijden maandag t/m woensdag van18:00-22:00

Over Zarato

De naam Zarato is een oude benaming voor een plaatsje dichtbij de stad Elaziĝ. Daar waar mijn liefde voor koken is ontstaan.

Mijn naam is Fatih Demirtas, eigenaar van Zarato, geboren en getogen in Turkije. Ik woon al 7 jaar in Nederland en samen met  mijn vrouw hebben we twee kleine kinderen.

Mijn vader was ook kok en leerde mij al van jongs af aan de kneepjes van het vak. Later ben ik in grote hotels opgeleid tot een échte kok en heb ik daardoor veel  verschillende gerechten mogen maken. Van traditionele Turkse gerechten, tot de Italiaanse keuken en nog veel meer.

Mijn ervaringen heb ik meegenomen naar Nederland. Door mijn ambities heb ik mezelf opgewerkt tot chef kok en uiteindelijk ben ik nu mijn eigen bedrijf gestart. Ik ben in te huren als freelance (chef) kok, privékok, en voor catering opdrachten. Ik heb mijn eigen centrale keuken uitgebreid naar een pand in Oosterhout en met mijn eigen bestelbus breng ik mijn passie met liefde naar je toe!

De naam Zarato is een oude benaming voor een plaatsje dichtbij de stad Elaziĝ. Daar waar mijn liefde voor koken is ontstaan.

Mijn naam is Fatih Demirtas, eigenaar van Zarato, geboren en getogen in Turkije. Ik woon al 7 jaar in Nederland en samen met  mijn vrouw hebben we twee kleine kinderen.

Mijn vader was ook kok en leerde mij al van jongs af aan de kneepjes van het vak. Later ben ik in grote hotels opgeleid tot een échte kok en heb ik daardoor veel  verschillende gerechten mogen maken. Van traditionele Turkse gerechten, tot de Italiaanse keuken en nog veel meer.

Mijn ervaringen heb ik meegenomen naar Nederland. Door mijn ambities heb ik mezelf opgewerkt tot chef kok en uiteindelijk ben ik nu mijn eigen bedrijf gestart. Ik ben in te huren als freelance (chef) kok, privékok, en voor catering opdrachten. Ik heb mijn eigen centrale keuken uitgebreid naar een pand in Oosterhout en met mijn eigen bestelbus breng ik mijn passie met liefde naar je toe!